در بخش تنظیمات همگانی وردپرس میتوانید مواردی مانند ساعت و تاریخ مندرج در پای نوشتهها، عنوان سایت، آدرس سایت و وردپرس، آدرس ایمیل خودتان، امکان ثبت نام کاربران در سایت، را تعیین کنید. برای دسترس به این تنظیمات در نوار کناری سمت راست سایت برگهي «تنظیمات» و از آن بخش «همگانی» را انتخاب کنید:
این تنظیمات به ترتیب عبارتند از:
عنوان سایت و معرفی کوتاه سایت: اینها در بیشتر پوستهها در سربرگ سایت شما (معمولاً در بالاترین قسمت سایت) دیده میشوند. پیشتر اینها را در تنظیمات شخصیسازی پوستهها دیدیم.
نشانی وردپرس و نشانی سایت: بیشتر کاربران معمولی به این تنظیمات کاری ندارند و نباید اینها را تغییر دهند چون باعث میشود سایت بالا نیاید. اما معنی این دو آدرس URL چیست؟ مختصرش این است که نشانی وردپرس محلی است که فایلهای وردپرستان قرار گرفتهاند و نشانی سایت آدرس صفحهای است که میخواهید آدرس وبلاگتان در زمان نمایش باشد. سادهترین حالت این است که شما وردپرس را در پوشهي اصلی سایت (www ،wwwroot ،public_html بسته به کنترل پنل و سرور هاست) نصب کردهاید و سایت وردپرسی یا وبلاگتان نیز روی آدرس اصلی سایتتان بالا بیاید.
اما کاربرانی هستند که مثلاً ممکن است ترجیح دهند کل فایلهای وردپرسشان را در یک زیرپوشه از پوشهي روت قرار دهند اما وبلاگ یا سایت وردپرسیشان روی آدرس اصلی سایت بالا بیاید یا از پیش وردپرس را روی یک زیرپوشه نصب کردهاند و اکنون میخواهند آن را روی صفحهي اصلی سایتشان بالا بیاورند. باز هم تأکید میکنیم این وپژگی به کار عموم کاربران نمیآید و بهتر است به آن دست نزنید.
برای مثال فرض کنیم میخواهید فایلهای وردپرستان را از پوشهي اصلی (/) به پوشهي (wordpress/) انتقال دهید یا وردپرستان را در پوشهي wordpress/ نصب کردهاید و حالا میخواهید به جای آنکه سایتتان با آدرس http://yourdomain.com/wordpress دیده شود با آدرس اصلی http://yourdomain.com بالا بیاید. در هر دو حالت ابتدا از طریق کنترل پنل هاست یا سرور یا دسترس FTP کل فایلهای وردپرس در پوشهي /wordpress قرار دارد یا به آنجا انتقالشان میدهید. سپس:
1- در سرورهای ویندوزی باید یک کپی از فایل index.php را در پوشهي اصلیتان (روت یا wwwroot) قرار دهید. همچنین فایل web.config را از پوشهی وردپرس کات کنید و در پوشهي روت پیست کنید.
در سرورهای لینوکسی باید یک کپی از فایل index.php و فایل htaccess. را در پوشهي اصلیتان قرار دهید.
2- فایل index.php را که در پوشهي اصلی (روت) کپی کردهاید باز کنید و در آن سطر زیر را پیدا کنید:
require(‘./wp-blog-header.php’);
و به جای آن این سطر را قرار دهید:
require(‘./wordpress/wp-blog-header.php’);
واضح است که اگر نام پوشهی شما چیزی غیر از wordpress است باید در سطر بالا به جای wordpress نام پوشهي خود را بنویسید.
3- پس از این تغییر برای دسترس به پنل مدیریت وردپرستان باید به آدرس http://yourdomain.com/wordpress/wp-login.php مراجعه کنید.
در تنظیمات همگانی پنل مدیریت وردپرس منظور از آدرس سایت با این تغییرات آدرس اصلی سایت شما خواهد بود که میخواهید کاربر با آن به سایتتان دسترس داشته باشد و نشانی وردپرس http://yourdomain.com/wordpress خواهد بود.
نشانی ایمیل: نشانی ایمیل مدیر سایت است، ایمیل خودتان.
عضویت: اگر میخواهید کاربران بتوانند در سایتتان ثبتنام کنند گزینهي «کاربران میتوانند در سایت ثبت نام کنند» را انتخاب کنید و نقش کاربران تازهواردتان را از منوی بازشوندهي پایین این گزینه تعیین کنید. احتمالاً میخواهید خودتان تنها «مدیر» سایت باشید. هر نقشی را که در این کادر برای کاربرانتان تعیین میکنید بعداً میتوانید به صورت موردی برای هر کاربر تغییر دهید و حتا کسی را در مدیریتتان شریک کنید. برای مثال اگر میخواهید یک سایت گروهی داشته باشید که مطالب آن را چندین نفر بنویسند و در نهایت شما به عنوان مدیر تعیین کنندهي مطالب مناسب و قابل انتشار باشید میتوانید به کاربرانتان نقش پیشفرض نویسنده را بدهید.
زمان محلی: برای ساعت ایران نام شهر «تهران» یا ساعت UTC +3:30 یا UTL+4:30 (بسته به روز سال) را انتخاب کنید. این زمانی است که برای نگهداری تاریخ فعالیتهای انجام شده در سایت به کار میرود و یا به عنوان زمان انتشار نوشتههایتان نمایش داده میشود.
ساختار تاریخ: سیستمهای مختلف از روز به سال،از سال به ماه، آمریکایی اروپایی یا ساختار دلخواه را میتوانید انتخاب کنید. میتوانید یک فرمت کاملاً عددی را انتخاب کنید یا تعیین کنید که نام ماه و روز هفته به عدد نوشته شوند. معمولترین مقدارهای دلخواهی که میتوانید استفاده کنید:
- l: (حرف L کوچک): روز هفته
- F: نام ماه
- j: روز چندم ماه
- Y: سال با چهار رقم (y: دو رقم آخر سال)
- از کاما/ویرگول برای جدا کردن مقادیر میتوانید استفاده کنید.
ساختار زمان: همانند ساختار تاریخ قابل استفاده است و میتوانید از ساختارهای پیشفرض استفاده کنید یا ساختار دلخواه خود را استفاده کنید. معمولترین مقدارهای دلخواه اینها هستند:
- g: ساعت به فرمت 12ساعته (G: فرمت 24ساعته)
- a: پیش از ظهر یا بعد از ظهر برای ساختار ساعت 12 ساعته
- i: دقیقه
- از دونقطه (:) میتوانید استفاده کنید.
لیست کامل فرمتهای قابل استفاده برای تاریخ و زمان را در این لینک میتوانید ببینید.
روز آغازین هفته: برای ایران «شنبه» درست است!
من نشانی وردپرس رو به اشتباهی تغییر دادم چیکار کنم؟
الان صفحه ادمین هم بالا نمیاد
از کجا تغییر بدم؟
توسط phpmyadmin به دیتابیس خود متصل شوید و بر روی wp_optionsکلیک کنید سپس siteurl را انتخاب کنید و آدرس صحیح سایت خود را وارد کنید
سلام
ببخشید من نشانی وردپرس و نشانی سایت سایتم رو دستکاری کردم و الان سایتم بالا نمیاد میخواستم ازتون خواهش کنم که بگین چجوری به حالت اولیه ی خودش برش گردونم که سایت بالا بیاد
ممنون میشم که کمکم کنید
ببخشید اون روشی رو که به دوستمون مرتضی گفته بودین رو رفتم ولی باز همونجوری هستش سایتم رو بالا نمیاره
سلام. اگر ساختار URL صفحات را نیز تغییر داده اید از بخش تنظیمات، پیوندهای یکتا گزینه اول را انتخاب کنید و نتیجه را اعلام کنید
سلام ممنون از مطلبتون
من تمامی مراحل رو انجام دادم هیچ خطایی هم نداشت
ولی در آخر وقتی آدرس سایتم رو وارد می کنم این error رو نشون میده
Warning: require(/home/u114747603/public_html./wordpress/wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u114747603/public_html/index.php on line 17 Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/u114747603/public_html./wordpress/wp-blog-header.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php’) in /home/u114747603/public_html/index.php on line 17
سلام. مشکل از قالب وردپرس شما می باشد. قالب وردپرس را تغییر دهید مشکل برطف می شود.
سلام مراحل را مطابق راهنمایی وردپرس برای جداکردن نشانی وردپرس از نشانی فعلی که درون یک پوشه قرار دارد انجام دادم ولی همچنان می نویسد نوشته یافت نشد!
سلام. هاست شما لینوکس است یا ویندوز؟ اگر لینوکس است وب سرور آن را نیز اعلام کنید تا راهنمایی شود
من میخوام تاریخمو جلالی کنم! تاریخی که نوشته ها باش ارسال میشن . امکانش هست ؟ لطفا پاسخو ب ایمیلم بفرستید . ممنون
باید افزونه تاریخ جلالی را نصب و فعال کنید
با سلام. متاسفانه وبسایت من با www بالا میاد ولی بدون www هیچ اتفاقی نمیفته. وقتی آدرس های تنظیمات همگانی رو تغییر میدم هم سایت بالا نمیاد.مشکل از کجا میتونه باشه و چه کنم که سایت در هر دو حالت بالا باشه؟
سلام. اینکه سایت شما بدون www لود نمی شود مربوط به تنطیمات dns دامین شما می باشد و این مورد را با شرکت هاستینگ خود در میان بگذارید. د رمورد تغییر پیوند یکتا: اگر هاست شما لینوکس باشد پس از تغییر نوع نمایش پیوند یکتا تغییرات در فایل htaccess اعمال می شود البته باید قابلیت write برای فایل htaccess ایجاده شده باشد. اگر هم هاست ویندوز است باید از mod rewrite وب سرور شما پشتیبانی کند تا صفحات بدون مشکل لود شود.
سلام،خیلی ممنونم بابت راهنماییتون مشکل همون dns بود من یه بار به پشتیبانی هاست زنگ زده بودم ولی اونا گفتن ما نمیدونیم مشکل از تنظیمات وردپرسه!
سلام من فایل زیلا رو نصب کردن برای آپلود فایل های حجیمم .
اما بعد از آپلودشون لینک به صورت ftp هست و هیچ نشانی از فایل در ورد پرسم نیست .
راهنمایی کنید چطورلینک اون فایل در ورد پرس پیدا کنم .
برای پیدا کردن نیاز به افزونه است؟
سلام. اگر می خواهید فایل شما در کتابخانه رسانه قابل نمایش باشد آن را باید مستقیم از طریق خود وردپرس آپلود کنید یا از پلاگین زیر برای فایل های حجیم استفاده کنید:
http://wordpress.org/plugins/add-from-server
سلام
من با کمک یک مهندس سایت ساختم. می خواهم نحوه کار را به طور دقیق در سایت یاد بگیرم. منظورم کاربری سایت خودم است. یعنی وقتی داخل سایتم رفتم هر کاری بتوانم با اجزا و منوها و دستوراتش انجام بدم. مطلب بذارم و خذف کنم و رنگها را عوض کنم و…… لطفاً جزوه ای به من اعلام کنید تا مدیریت سایتم را زودتر یاد بگیرم نه با آزمون و خطا که خیلی طول میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربان شما
اراتمندتان: حسین
سلام. متاسفانه در حال حاضر جزوه ای برای خواسته شما نداریم.
سلام وقت بخیر
همانطور که میدانید دامنه فارسی وقتی ثبت میشود این دامنه دارای یکسری کد که شامل حروف و اعداد میباشد و وقتی در مرورگر قرار میگرد تبدیل به دامنه فارسی میشود مانند
.*****.com/
http://www.*******.com/
این دامنه وقتی در تنظیمات همگانی میروید میبینید که در قسمت نشانی وردپرس و نشانی سایت ادرس ( http://www.***************.com ) قرار دارد اگر ما بیاییم و این دامنه را به فارسی قرار دهیم ( *********.com ) ایا مشکلی پیش میاد؟
از نظر سئو بهتر است یا نه فرقی نمیکند؟
با تشکر
سلام. نیاز به تغییر نمی باشد. جستجوگرها خودشان یونیکد را شناسایی می کنند.موفق باشید
من یکی از قالبهاتون رو خریدم و بعد از دیدن ویدیوی آموزشی کاملا راحت قالب رو نصب کردم.
ممنون از پشتیبانی قوی و خدمات خوب شما
سلام
من سایتم رو با ورد پرس ایجاد کردم سایتم در لب تاب باز میشود ولی در گوشی باز نمیشود