امنیت نداشتن سرویسهای هاستینگ وب میتواند فاجعه بار باشد و خطر آسیب دیدن وقتی از امنیت چندان هم سر نیاورید میتواند کابوش شب شما باشد. هکرها هموراه دنبال راههایی برای نفوذ به سرورها هستند و این راهها روز به روز هوشمندانه تر میشود.
برای رفع این خطرات باید شرکتهای میزبانی وب تدابیر متعددی بیندیشند و معمولاً هم آنها تلاششان را میکنند اما بخشی از کار نیز از طریق احتیاطهایی به سرانجام میرسد که خود وبماسترها در پیش میگیرند تا ناخواسته داده ها و سایت خود را در دسترس هکرها قرار ندهند.
سرورهای میزبانی اشتراکی و سرورهای مجازی میتوانند در خطر حملات هکرهایی باشند که کارشان آپلود کردن بدافزار یا سایتهای و کدهای خرابکار روی سرورها است. به محض آنکه سایت یا کد خرابکار آپلود شود همه مشتریانی که داده هایشان روی سرور به اشتراک گذاشته شده در خطر قطعی خواهند بود. این کدها یا خود به خود روی سرور فعال خواهند شد یا ادمین در حین انجام وظایف روزمره نگه داری سرور ناخواسته آنها را فعال میکند.
این مشکلات ممکن است در اثر آسیب پذیریهای امنیتی در وبسایت یکی از مشتریان قانونی پدید آید و بدافزار آپلود شده میتواند برای هر خرابکاری یی از دزدیدن اطلاعات کارتهای اعتباری کاربران سایت یا ایجاد یک حمله DDoS به کار رود که به هکرها فرصت میدهد کل یک سرور هاستینگ را به دست بگیرند و از آن برای حمله به سرورهای دیگر استفاده کنند.
یکی دیگر از روشهای معمول سوء استفاده هکرها که بسیار به ضرر یک شرکت میزبانی و مشتریانش خواهد بود فرستادن اسپم از سرور است. اسپمر از منابع سرور هاست آن قدر برای فرستادن اسپم استفاده میکند که IPهای آن وارد لیستهای سیاه شرکتهای امنیت ایمیل میشود و ایمیلهایی را که از آن سرور فرستاده شود پذیرفته نخواهند شد. در این صورت مشتریان دیگر نخواهند توانست حتا معمولیترین ایمیلهای روزمره خود را از حسابهایشان ارسال کنند و برای بسیاری از مشتریان هاست نداشتن امکان فرستادن ایمیل به معنای به خطر افتادن کسب و کارشان و بی استفاده ماندن سایت خواهد بود.
در مطلب بعد به اقداماتی که شرکت خدمات هاستینگ باید برای تأمین امنیت سرور انجام دهد میپردازیم.
با تشکر از مطلب خوبتون