اگر میخواهید برای وبسایتتان یک فروم راه بیندازید MyBB انتخابی رایگان و کارآمد است که به زبان فارسی نیز ترجمه شده است. نصب انجمنساز MyBB بسیار ساده است. برای نصب مای بی بی (MyBB) روی هاست به کنترل پنل WebsitePanel خود لاگین کنید.
1- تعداد سایتهای وردپرسی چندین برابر جوملا است. با این حال بسیاری از سایتهای وردپرسی در واقع وبلاگند. وردپرس در ابتدای راه خود یک سیستم وبلاگنویسی بود که به تدریج به یک CMS تبدیل شده است. در بازار CMSها جوملا رتبهي دوم را دارد و مناسب وبسایتهای پیچیدهتر است.
بهینهسازی موتور جستجو (سئو یا SEO)
تقریباً اتفاق نظر وجود دارد که در زمینهي سئو وردپرس از جوملا برتر است. در هر دو سیستم شما میتواند از لینکهای گوگلپسند استفاده کنید. ایجاد متاتگها و متادسکریپشنها در هر دو CMS بهسادگی انجام میشود. ایجاد تگ برای پستها در وردپرس به صورت پیشفرض انجام میشود اما برای جوملا احتیاج به افزونه دارد. ادامه مطلب
افزونهها در وردپرس با نام پلاگین شناخته میشوند. در بررسی این افزونهها متوجه خواهید شد که عمدهي افزونههای وردپرس بیشتر با تمرکز بر وبلاگها و تولید محتوا توسعه یافتهاند. هدف اصلی توسعهدهندگان پلاگینهای وردپرس بهتر کردن محتوای وبسایت است، کارهایی مانند پلاگینهای SEO (سئو)، اشتراک مطالب در شبکههای اجتماعی، ارتقای فرمت و قالب متن، و…
افزونههای جوملا ممکن است پلاگین یا کامپوننت باشند. پلاگینها به هستهی جوملا کاری ندارند. اما کامپوننتها قابلیتهای هستهی جوملا را ارتقا میدهند و برای خودشان مینی اپلیکیشنهای مستقلی هستند. در وردپرس این تمایز وجود ندارد. در نتیجه احتمال آنکه کاربر ناوارد که مشغول آزمون و خطاست سایت وردپرسی خود را از کار بیندازد بسیر بیشتر از جوملا است. وردپرس در برابر بیملاحظگی آسیبپذیرتر است.
نصب جوملا و وردپرس تقریباً مشابه است. این کار در سه مرحله انجام میشود: یک دیتابیس ایجاد کنید. آخرین نسخهی CMS را دانلود کنید و روی فضای هاستتان از حالت فشرده (zip) خرج کنید و سپس در مرورگرتان آدرس سایتتان را وارد کنید و فرآیند نصب را تکمیل کنید.
زمانی بود که تنها راه برای کسانی که به دنبال راهاندازی وبسایت برای خود بودند روی آوردن به خدمات توسعهدهندگان وب و طراحان حرفهای سایت یا وبمسترها بود. این افراد کار ایجاد و افزودن محتوا به سایتها را برای صاحبان وبسایتها انجام میدادند و برای وبسایتهای بزرگتر گاه نیاز بود فردی به صورت تمام وقت مسؤولیت سایت را بر عهده داشته باشد.
آشنایی با دامنه CN.
دامنهی CN. دامنهی سطح بالای کشوری چین است. مدیریت این دامنه تحت نظر وزارت صنعت اطلاعات این کشور انجام میگیرد و رجیستری این دامنه CNNIC (مرکز اطلاعات شبکهي اینترنت چین) است. ادامه مطلب
آشنایی با دامنه ES.
دامنهي ES. دامنهی سطح بالای کشور کشور اسپانیا است. در گذشته ثبت دامنه ES تنها به افراد و شرکتهای مرتبط با اسپانیا و آن هم با تعرفهی گزاف محدود بود. حتا برای خود اسپانیاییها هم مقررات دستوپاگیری برای ثبت دامنه ES وجود داشت. برای شرکتها باید نام دامنه حتماً نام یک برند اسپانیایی میبود و باید نام دقیق ثبت شده به کار میرفت.
آشنایی با دامنه RU.
دامنه RU. دامنهی سطح بالای کشوری فدراسیون روسیه که از سال 1994 ایجاد شده است. البته همانند کشور خودمان که دامنه «.ایران» برای استفاده در نام دامنههای فارسی ایجاد شده در روسیه نیز برای ثبت دامنه به الفبای سیریلیک روسی از پسوند دامنهی دوم ین کشور یعنی «рф.» استفاده میشود.
آخرین اخبار
اطلاعات تماس
آدرس: میدان انقلاب، خیابان شهید طوسی، پلاک 59
تلفن :