روزهایی که در آن هستیم برای شیعیان ایام مبارکی است. چهارشنبه 10 آبان روز میلاد دهمین امام شیعیان حضرت امام هادی (ع) است.
پس از طراحی وبسایت حتماً چک میکنید که CMSتان درست کار کند٬ محتوای مورد نظرتان اضافه شده باشد و مدیرتان از نتیجه کارتان راضی است و بلافاصله سایتتان را بالا می آورید. اما این کافی نیست! طراح باید پیش از بالا آوردن سایتش موارد متعدد دیگری را نیز کنترل کند.
سخت سازی سرور
سخت سازی به معنی امن سازی سیستم با محدود کردن راههای آسیب پذیری آن است. هر چه سیستمی وظایف بیشتری بر عهده داشته باشد سطح آسیب پذیری آن وسیعتر است. در حالت کلی یک سیستم تک منظوره امنتر از یک سیستم چندمنظوره است. سخت سازی سیستم میتواند شامل حذف نرم افزارهای غیرضروری٬ کاربران اضافی٬ بستن پورتهای بی استفاده٬ و غیرفعال کردن سرویسهای نالازم شود.
شرکتهای هاستینگ ممکن است سرویسهای هاست ویندوز، لینوکس یا در خیلی موارد هر دو را ارایه دهند و کاربران بر اساس نیازهای فنی وبسایتها و اپلیکیشنهای خود معمولاً یکی ار انتخاب میکنند، اگرچه امروزه بیشتر اپلیکیشنها روی هر دو سیستم قابل افزودن و اجرا هستند.
امنیت رمز عبور
هم شرکتهای میزبان و هم کاربران حسابهای هاستینگ باید به شکل دوره ای همه رمز عبورهایی را که در هر سطحی به سرور و فایلها دسترس دارند تغییر دهند. شرکتهای هاستینگ باید کارکنانشان را وادار کنند که در فاصله های زمانی معین رمز عبورهایشان را تغییر دهند و در صورت تغییر تجهیزات یا کارکنان همه رمز عبورهای قبلی باید عوض شود.
یک شرکت هاستینگ پیش از هر جیز باید مشتریان خود را بشناسد. ممکن است سیاست شرکت میزبان این باشد که هیچ حسابی را از کاربرانی که آدرسهای IP آنها به دلیل ضعفها و سوء استفاده های امنیتی بدنام شده اند نپذیرد. اما کاملاً احتمال دارد که این حساب متعلق به کاربری باشد که برای خلاصی از وضعیت امنیتی پایین محیط پیرامونی خود به یک سرویس دهنده معتبر روی آورده باشد.
امنیت نداشتن سرویسهای هاستینگ وب میتواند فاجعه بار باشد و خطر آسیب دیدن وقتی از امنیت چندان هم سر نیاورید میتواند کابوش شب شما باشد. هکرها هموراه دنبال راههایی برای نفوذ به سرورها هستند و این راهها روز به روز هوشمندانه تر میشود.
برای نصب وردپرس بر روی هاست خود توسط کنترل پنل Websitepanel، ابتدا وارد کنترل پنل Websitepanelخود شوید.
بازدید کننده گرامی برای خرید قالب وردپرس به فروشگاه قالب وردپرس ثمین مراجعه کنید.
در مقاله قبلی نحوه نصب افزونه ها در وردپرس را توضیح دادیم. در این مقاله قصد داریم نحوه نصب قالب گرافیکی یا همان Skin را آموزش دهیم. برای نصب پوسته می توان از دو روش استفاده کنیم که ما روش بهتر زیر را توصیه می کنیم.
بازدید کننده گرامی برای خرید قالب وردپرس به فروشگاه قالب وردپرس ثمین مراجعه کنید.
در مقاله قبلی به معرفی افزونه در وردپرس پرداختیم. حال قصد داریم نحوه نصب افزونه در وردپرس را آموزش دهیم. در ابتدا وارد کنترل پنل وردپرس خود شوید. سپس موس خود را بر روی گزینه “افزونه” که در ناحیه سمت راست پنل قرار دارد نگه داشته و سپس بر روی عبارت افزودن کلیک کنید.
آخرین اخبار
اطلاعات تماس
آدرس: میدان انقلاب، خیابان شهید طوسی، پلاک 59
تلفن :